Plan Urbanistic Zonal al Sectorului 1, Municipiul Bucuresti – elaborarea propunerilor

PUBLICUL ESTE INVITAT SA TRANSMITA OBSERVATll SI PROPUNERI
asupra documentelor expuse pe pagina de internet a Primariei Municipiului Bucuresti www.pmb.ro, la sectiunea Urbanism –
Consultarea publicului – Consultarea pe parcursul elaborarii – PUZ COORDONATOR AL SECTORULUI 1, MUNICIPIUL BUCURESTI.

Consultarea publicului se va realiza in perioada 18.12.2018 – 11.01.2019 – 25 zile calendaristice din momentul afisarii pe pagina de internet a Primariei Municipiului Bucuresti – www.pmb.ro.
Raspunsul la observatiile transmise va fi publicat pe pagina de internet a Primariei Municipiului Bucuresti: www.pmb.ro, la sectiunea Servicii – Urbanism – Consultarea publicului – Consultarea pe parcursul elaborarii.
Structura responsabila cu informarea si consultarea publicului: SERVICIUL URBANISM: Bd. Regina Elisabeta nr. 47, Sector 5, Bucuresti, tel.: 021.305.55.00, interior 1701.

PUZ SECTOR 1

11 comentarii la „Plan Urbanistic Zonal al Sectorului 1, Municipiul Bucuresti – elaborarea propunerilor

 1. Un PUZ facut de:
  VEGO CONCEPT ENGINEERING S.R.L. – CUI – 29319742 (care in 2016 avea zero angajati)
  si CUMULUS ARCHITECTURE SRL – CUI – 37101233
  infiintata in 2017 (probabil o companie facuta de Firea si care functioneaza ilegal)
  Daca este facut de o companie ilegala atunci probabil va ajunge in justitie si asta.

  Oricum PUZ-ul parca e facut cu carioca pe hartie zici ca e un tablou de Picaso. Oare pentru desenul asta a primit CUMULUS 229.422 Euro in 2017?
  Sper ca la proiectele de infrastructura vor fi profesioniști si nu firme înființate peste noapte, de apartament sau cu 1 angajat.

  Cristi USA

 2. Dupa cate stiu, IKEA v-a face clădiri de 10 etaje iar in acest PUZ terenul este marcat cu culoarea bej „L”. Asta inseamna ca pe loturile „L” se poate construi 10 etaje!?
  Latimea strazilor nu este trecuta nicaieri. Oare cine poate sa fie de acord cu un PUZ fara sa stie cat de late sunt strazile din zona?

 3. – Stegarului avea in PUZ ul veci (nord) doua strapungeri către DN1, aici are doar una!!!
  – pe Stegarului un teren este trecut acuma in zona VP, adica incadrata in pădure, adica s-a extins pădurea!!!
  Dacă rămâne asa o sa avem aceași problemă ca cei din Greenfield, pt ca va trece strada prin pădure, unde nu a fost nici o dată pădure, iar probleme cu Romsilva !!! Sa vedem ce părere va avea proprietarul terenului când va afla ca are peste noapte un teren forestier (neconstruibil), când el avea un teren intravilan construibil.

 4. Buna ziua,
  Sunt proprietara unui teren aflat intre Drumul Stegarului si Piscul Nou. Aparent pe o parte din acel teren, precum si parti ale unor terenuri vecine, este prevazut spatiu verde. Nu sunt de acord cu acest lucru, dat fiind ca acel teren se afla in proximitatea padurii, care furnizeaza suficient spatiu verde pentru viitorii locuitori ai zonei. Spatiile verde, daca se doresc intr-adevar, si daca se vor si eficiente si utile, ar trebui prevazute in acele parti ale cartierului care sunt mai indepartate de padure. Sunt dispusa sa conest acest PUZ in fata oricarei autoritati.
  Va multumesc.

 5. MIOARA ianuarie 14, 2019 la 20.32
  Buna seara,
  Sunt proprietara unui apartament in Complex Rezidential din str Piscul Mosului nr 4-6.
  In PUZ acea parte apare spatiu verde. Va rog sa tineti cont de constructiile existente la finalizarea PUZ.
  Va multumesc|

 6. Buna ziua,

  Consider ca intre Drumul Lapus-Muntele Gaina-Drumul Stegarului toate terenurile ar trebui sa fie incadrate macar in zona UTR9, adica M3, constructii P+3+M in conditiile in care preturile pe mp sunt mai mari, zona in acest moment este mai dezolvatata decat in restul cartierului si dupa cum cu totii stim deja exista constructii avand aceste inaltimi (Felicity, s.a.)

  O zi buna,
  Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *