Nici o strada neasfaltata si fara utilitati publice

Va prezentam raspunsul (Click aici pentru a citi) PMB – Directia Generala Servicii Publice – Directia Utilitati Publice- Serviciul Alimentare cu Apa si Canal privind realizarea utilitatilor pe Drumul Piscul Pietrei, Drumul Piscul Mare si „drumul expres”  Penetratie Bucuresti -Autostrada Bucuresti – Brasov, sector 1.

10 comentarii la „Nici o strada neasfaltata si fara utilitati publice

    • Informatiile pe care le-am obtinut recent de la Directorul Directiei de Investitii din PS1, dl. Cosmin Fedoroiu sunt: PUZ-ul coordonator pt sectorul 1 se estimeaza ca va fi votat in Consiliul General de la PMB in aprilie 2019. El va prelua in mare parte PUZ-ul elaborat de Lora Construct actualmente anulat in instanta.

  1. Am primit azi o scrisoare de la Politia Locala Sector 1 – Biroul Protectia Mediului, prin care sunt instiintat ca trebuie sa dispun masuri specifice necesare in vederea salubrizarii terenului in termen de 3 zile.
    Altfel, ma paste o amenda de 2.000-5.000 lei. 🙂
    A mai primit cineva asa ceva ?

  2. D-le. Dan imi puteti spune va rog cum ati rezolvat problema cu somatia de la Sector 1? Va intreb pentru ca am primit una identica cu cea despre care dati detalii, nu sunt acum in Bucuresti si mi-ar fi de folos un sfat despre cum sa apuc chestiunea asta. Multumesc anticipat dvs sau oricarei alte persoane care poate ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *