Amenzi si impozite majorate cu 500%, pentru terenurile lăsate neîngrijite

Poliția Locală Sector 1 ne informeaza ca impozitarea proprietăților situate în intravilan, lăsate neîngrijite, va fi majorată până la 500%.

Art. 489 din Codul Fiscal:

(4) Pentru terenul agricol nelucrat timp de 2 ani consecutiv, consiliul local poate majora impozitul pe teren cu până la 500%, începând cu al treilea an, în condițiile stabilite prin hotărâre a consiliului local. Norme metodologice

(5) Consiliul local poate majora impozitul pe clădiri și impozitul pe teren cu până la 500% pentru clădirile și terenurile neîngrijite, situate în intravilan.

De asemenea, se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 – 5.000 lei, nerespectarea masurilor specifice necesare in vederea salubrizarii si igienizarii terenurilor.

Un comentariu la „Amenzi si impozite majorate cu 500%, pentru terenurile lăsate neîngrijite

  1. Avand in vedere ca probabil saptamanal sunt aruncate peste tot gunoaie rezultate din contructii de „transportatorii de moloz”, ca nu am vazut vreodata pe campurile din Cartier Baneasa o masina a Politiei Locale Sector 1 sau Politia Locala PMB si ca zona e blocata in a se contrui inclusiv un gard care probabil ar fi furat de „colectionarii de fier vechi” cum se asteapta acest „domni” la terenuri ingrijite si salubrizate si ce contract de salubrizare vor sa vada ?!?

    Nu ati facut pana acum si o reclamatie din partea asociatiei catre Garda Nationala de Mediu pentru toate resturile din constructii imprastiate peste tot si sa primeasca si PS1 o amenda pentru ca nu ia masuri sa previna aruncarea acestor gunoaie peste tot? Sau tot proprietarii terenurilor sunt responsabili??!

    Cine crede ca va mai fi votat?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *