PUZ COORDONATOR SECTOR 1 – AVIZAREA PROIECTULUI

Pe siteul PMB s-a publicat ultima varianta PUZ Sector 1, etapa „avizarea proiectului”.

Dupa avizarea proiectului urmeaza ultima etapa – aprobarea proiectului.

Observatii si propuneri se pot face pana pe data de 29.04.2019.

Click pentru a deschide PUZ Sector 1.

Click pentru a deschide AVIZUL PRELIMINAR PUZ Sector 1.

6 comentarii la „PUZ COORDONATOR SECTOR 1 – AVIZAREA PROIECTULUI

 1. Ideea cu tramvaiul este o idee foarte proasta. Autobuze electrice, trolee… insa vibratiile unui tramvai intr-un cartier rezidential?!? Inteleg (poate) in anumite zone aglomerate centrale sa existe tramvai cu linie „delimitata de bariere din metal solid” insa tramvai intr-un cartier rezidential ?!?

  Uniunea Europeana are 43.000 de angajati iar doar Primaria Mun. Bucuresti are 45.000 !!!

  Desigur ca tramvai printr-un cartier rezidential pare o idee buna, nu inteleg de ce nu mai adauga si un aeroport rezidential, un stadion de fotbal in mijlocul cartierului si chiar o sala polivalenta.

  Asadar sa ne bucuram! Vom putea merge cu tramvaiul prin padure, va fi exact ca in Austria!

 2. Detin un teren care este incadrat in propunerea de PUZ in zona verde V, in dreptunghiul dintre Str. Piscul Nou si str. Drumul Stegarului, inconjurat de zona M. Terenul meu are deschidere la strada propusa prin PUZ. Are cineva idee cum se va reglementa acea zona? Se va putea constui ceva sau vom fi expropriati si se va amenaja ceva unitar in toata zona V? In acest moment sunt mai multi proprietari cu loturi in aceasta incadrare. Multumesc

 3. Buna ziua.
  Unde se poate consulta in detaliu PUZ-ul avizat. Pe imaginile din postarea dvs cea mai recentă nu se pot distinge detaliile si legenda.

  Multumesc frumos de sprijin!

 4. In etapa de avizare a propunerii de PUZ se pot transmite observatii pana pe 29.04.2019. Tot pe site-ul PMB/Urbanism se pot vedea si raspunsurile transmise de catre firma elaboratoare la observatiile postate de cetateni in etapa ‘Elaborarea propunerilor’. Sunt raspunsuri tip, cred ca 3 variante, pentru toate cazurile sesizate, de genul ‘se va rezolva in etapa finala….”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *